Go to Top

Stands voor beurzen en presentaties

Stands voor beurzen en presentaties

VISU biedt u een waaier aan mogelijkheden en beantwoordt aan al uw noden en behoeften.

Van grote tot kleine verkooppunten, van basis tot luxe producten, alles is mogelijk. VISU past zich aan en creëert samen met u het ideale ontwerp voor uw stand.

VISU ontwerpt, vervaardigt en installeert:

  • Traditionele houten stands op maat
  • Modulaire stands op maat met een aluminiumstructuur
  • Herbruikbare stands

VISU verfijnt uw stand tot in het kleinste detail. Daarnaast kan u ook kiezen uit een brede waaier van mogelijkheden bij VISU voor het printen en snijden van belettering op maat, gemaakt van recycleerbare materialen. Alle projecten worden opgevolgd door één van onze ervaren architecten die op de hoogte zijn van alle verplichtingen en subtiliteiten die een efficiënte implementatie van aantrekkelijke stands karakteriseren.

VISU combineert vakmanschap met geavanceerde technologie.

De creatie van elke nieuwe stand wordt steeds gezien als een volwaardig project. Het VISU team levert telkens de beste kwaliteit en laat niets aan het toeval over. Terwijl onze werknemers de gekozen materialen bewerken met fijn houtsnijwerk, verbeteren onze IT-specialisten uw stand met het aanbrengen van verborgen stopcontacten onder de toonbank of Wifi verbinding voor uw bezoekers. Zo gebruikt u alle mogelijke marketing instrumenten zowel visueel als viraal die van essentieel belang zijn voor het slagen van uw event.

Visu-Gucci-Masters

Visu – Longines Masters

VISU zonder grenzen

Het voltallige VISU team is bereid om overal naar toe te reizen met veel enthousisame. Of het nu gaat om Rio de Janeiro of Vancouver of andere Europese grootsteden, VISU kan aan alle eisen voldoen, ongeacht waar ze vandaan komen. Zoals hier voor Longines Masters om maar een voorbeeld te geven.

Opslag

VISU verzorgt ook een gamma aan logistieke processen zodat u uw stands kunt hergebruiken wat u een aanzienlijke besparing oplevert. Op deze manier kunt u uw volgende budgetten spenderen aan een verdergaande creativiteit en de nieuwste communicatiemogelijkheden.

Contacteer ons indien u meer informatie wenst over onze IT-oplossingen en het beheer van uw stock. Onze adviseur helpt u op weg met het maken van de beste keuzes zodat u het meeste uit uw budget kan halen.